התחייבות חוזית בע"פ זהה להתחייבות כתובה.

  • חוזה שבע"פ
    יוני | 08/04/2009 00:29

    שלום, אשמח מאוד אם תוכלו לענות לי על השאלה הבאה נרשמתי לתוכנית לימודים, כאשר הלימודים מתבצעים דרך האינטרנט נציג המכללה הבטיח לי שבגלל שהלימודים מתבצעים באופן וירטואלי אני אוכל לשאול שאלות בפורום במכללה והם מתחייבים לכך שהמורה יענה לכל שאלה שלי עד 48 שעות בפועל זה לא כך ועובר זמן רב עד ששאלה נענית אם בכלל הם לא התחייבו לכך בחוזה בכתב אלה רק בחוזה בע"פ האם יש כאן עילה לתביעה, אני לא מצפה או רוצה להוציא מהם כסף אלא רק לבטל את התשלומים שאני אמור לשלם להם בכרטיס האשראי אשמח מאוד לעצה קטנה בקשר לעניין החוזה שבע"פ בתודה מראש לירן יונתן

    • התחייבות חוזית בע"פ זהה להתחייבות כתובה.
      עו"ד אחד | 08/04/2009 05:46

      הבעיה היא להוכיח.

    • התחיבות בע"פ
      עו"ד יקי רנד | 10/04/2009 09:34

      עליך לפנות למכללה בכתב או טלפונית ולהתרעם על כך שאינך מקבל מענה לשאלותיך. עליך להקליט ולשמור כל שיחה או מכתב של המכללה אליך בו היא מאשרת כי התחיבה לספק לך שירות בפורום המכללה, ובמידת הצורך עשה בכך שימוש במסגרת תביעה.