תשובה

  • האם ניתן לתבוע מכון כושר במצב שלי???
    cappy | 06/04/2009 12:21

    שלום,אני רוצה לברר האם אני יכולה לתבוע מכון כושר ולקבל כסף בחזרה? סיפור שלי: 3 חודשים אחרי לידה באתי למכון כושר והתעניינתי האם אני יכולה להתאמן אצלהם כי אני עדיין אמא מניקה,עובד המכון אמר לי שבטחמותר לי בלי שום הגבלה ועשה לי מנוי לחצי שנה במקום (בלי לבקש אפילו אישור רפואי) וגם לא קבלי הסכם בניינו.אני התחלתי להתאמן 3 פעמים בשבוע בחוגים החי חלשים (פילטיס),אחרי שבוע אמונים הרגשתי שיש לי פחות ופחות חלב להניק..... הלכתי לרופה נשים שלי והוא אמר ש אסור לי להתאמן בזמן ההנקה. ישר התקשרתי למכון והסברתי את המצב שלי ושאלתי האם ניתן להקפא מנוי עד שאני מפסיקה להניק? לקח להם שבועיים להחזיר לי תשובה שלילית,אז התקשרתי עוד פעם כדי לבטל מנוי אך בעל העסק אמר לי שזה לא אפשרי ושאני יכולה להמשיך להתאמן אחרי שאפסיק להניק זמן שנשאר לי מהמנוי.... נסתי לדבר איתו ו אמרתי ש אני מוכנה לשלם כנס עבור ביטול מנוי אבל הוא פשות לא רצה לדבר איתי וסיים את השיחה.אני עוד נסתי לתפוס אותו 7 פעמים אשרתי לו הודעה אבל הוא לא חזר אליי..... אני בחיים לא ראיתי כזות חוצפה וגם כלפי אמא מניקהתאני חושבת שישגבול לכל דבר ודברים קדושים. בבקשה תגידו לי מה אני אמורה לעשות?

    • תשובה
      קובי | 06/04/2009 22:57

      שלום, עשי זאת מסודר, תפני מכתב המפרט את הבעיה שלך בצירוף אישור הרופא, ותבקשי להקפיא את המנוי, לאחר שליחת המכתב כשהעתק שמור אצלך המתיני זמן סביר לתשובה כ-10 ימים. לא קבלת תשובה העונה על דרישותייך, יש לך ובצדק להגיש תביעה בתביעות קטנות. חג שמח. עצה, בפעם הבאה למדי לעשות את פניותיך בכתב ולא טלפונית.

      • תודה רבה לך על תשובה מאירה ומלאהתחג שמח
        cappy | 07/04/2009 07:44

        תודה רבה לך על תשובה מאירה ומלאהתחג שמח