תשובה

  • נעליים פגומות
    יעל מראש העין | 05/04/2009 01:31

    רכשתי נעלים פגומות מחנות בפתח-תקוה, לצערי לאחר שבוע נפרדה הסולייה מהעור. חזרתי לחנות ונמסר לי כי הנעלים יודבקו, לאחר שבועיים קבלתי את הנעליים ושוב התקלה חזרה על עצמה שוב פניתי לחנות ושוב תוקנה הנעל. והיא הפלא ופלא בפעמיים השלישית חזרה אותה התקלה. ובתוך חודשיים וחצי הנעליים שלי נמצאות פעמיים בתיקון ופעמיים על רגליי. שוחחתי עם בעל החנות על המחדל והוא מצידו מוכן לתקנם שוב. אינני מעוניינת בתיקון מעוניינת בהחזרה או זיכוי של כספי האם אני צודקת! האם כדאי לפתוח תיק על תביעות קטנות. סכום הנעל הוא 330 ש"ח.

    • תשובה
      קובי | 05/04/2009 01:51

      שלום, יש מקום לתבוע את בעל החנות, א. האם יש לך תיעוד של התיקונים בנעל. ב. במידה וכן, יש לשלוח מכתב לבעל החנות ולדרוש להחליף את הנעל בנעל חדשה. ג. במידה ולא יהיה מענה ממנו להגיש תביעה בתביעות קטנות על סכום 330 ש"ח מחיר הנעל + הוצאות עבור הפעמים שהגעת לחנות.