תיקון לקוי

  • תיקון כושל של מוצר חשמלי
    עמית | 03/04/2009 10:01

    שלום, לפני כמה ימים הזמנתי טכנאי למכונת הכביסה, את שמו מצאתי בדפי זהב. הוא הציע בדיקה של מכונת הכביסה חינם והסכמתי. כאשר הגיע, בדק את המכונה ואמר שהבעיה היא במשאבה ושיש לקנות חדשה. הסכמתי, הוא קנה חדשה ואמר שיבוא תוך 24 שעות. 24 שעות הפכו ל72 אבל בסוף הבחור הגיע והתקין את המשאבה החדשה. קמתי בבוקר והבית מוצף לחלוטין ממים שיוצאים ממכונת הכביסה, כמו כן, הייתה אפשרות לבצע כביסה בצורה חלקית, פונקציונאליות שאבדה לחלווטין. האם ניתן לדרוש את הכסף על התיקון בחזרה, או לחילופין לתבוע אותו בעבור עלות התיקון? תודה, עמית

    • תיקון לקוי
      עו"ד יקי רנד | 05/04/2009 12:45

      עליו להשיב לך את כספך באופן מיידי, ולחלופין, לתקן מכונת הכביסה לשביעות רצונך, במידה ואת מעונינת בכך, ללא תשלום נוסף. במידה והטכנאי מסרב לכך, תוכלי לתבוע אותו בגין עלות התיקון ( בהנחה שלא גרם נזקים נוספים), וכן עוגמת נפש.