תעודת אחריות

  • מייבש שיער שלא תוקן
    שירזי שרון | 30/03/2009 15:14

    אני רכשתי מייבש שיער אצל הספר שלי.לאחר כ 4 חודשים הפן הפסיק לעבוד,פניתי אל הספר שלי והוא הפנה אותי לחברה שכאמור יש לי אחריות על המוצר כשנה...לאחר פנייתי בפעם העשרים אולי לחברה לאחר התחמקויות הבנתי שהחברה בפשיטת רגל...מה אני עושה והאם הספר שלי אמרו להיות אחראי על המוצר....??????

    • תעודת אחריות
      עו"ד יקי רנד | 01/04/2009 17:40

      בעיקרון, הגורם אשר אחראי כלפיך הוא זה אשר הוציא עבורך תעודת האחריות, היצרן/יבואן/ספק. הספר איננו אחראי כלפיך, אלא אם כן לא דאג כי תקבל תעודת אחריות. עליך לעקוב אחר הליך פשיטת הרגל של החברה. יכול להיות שהיא תירכש ע"י חברה אחרת, אשר תקבל על עצמה את התחיבויותיה כלפי לקוחותיה של החברה פושטת הרגל, לרבות מתן אחריות ללקוחות כמוך.