תלוי...

  • מכתב לסוכנות נסיעות
    נילי | 29/03/2009 18:20

    שלום, ברצוני לכתוב מכתב לסוכנות נסיעות בגין רשלנות שביצעו והחזר הנזק, מהו מספר הימים שעליי לציין במכתב שתוך הזמן הנ"ל אם לא תתקבל תשובה אצטרך לפנות לערכאות משפטיות. תודה, נילי

    • תלוי...
      עו"ד אחד | 30/03/2009 00:53

      אם הדבר טעון בירור, ראוי שתאפשר לחברה לבדוק כראוי את העניין ולהשיב לך תשובה רצינית. אם מדובר ב"רומן" מתמשך והמכתב מהווה מכת פטיש אחרונה, אפשר להקצות פחות זמן. המקובל דרך כלל הוא 14-30 יום. לעתים לא דורשים תשובה תוך פרק זמן מסויים אלא פשוט שולחים, ממתינים ופועלים כשנראה שעבר הזמן שבו הייתה אמורה להתקבל תשובה. אם אתה רוצה לשדר "משפטנות" תמיד תוכל להשתמש בביטוי "תוך זמן סביר". בהצלחה.