מוצר פגום

  • שתיתי מיץ מקולקל והיה לי קילקול קיבה
    רועי | 28/03/2009 01:17

    לפני מס' חודשים קניתי בקבוק פריגת שתיתי ממנו כמה כוסות ולבסוף התברר לי שהוא מקולקל הבקבוק היה מנופח והיה לו ריח מוזר מסריח כזה מה שהבחנתי בו רק לאחר מכן,הייתי אצל הרופאה שלי ויש לי אישורים של שלוש ימים בהם לא הייתי בבית הספר עקב הכאבים בבטן פניתי לחברה החברה באה ולקחה את הבקבוק לבדיקה בתוצאות נאמר לי שאכן הבקבוק היה מקולקל וכי הם מצטערים לבסוף הם שלחו לי מכתב שאני לא יפעל בשום הליך משפטי ושהם יפצו אותי בסכום של 250 שקלים ו250 תלושים לקניית שתייה.אודה לכם אם תייעצו לי מה לעשות האם לקחת את הסכום הזה או שמה אני יוכל לקבל סכום יותר גבוה?תודה רועי

    • מוצר פגום
      עו"ד יקי רנד | 29/03/2009 10:22

      מדובר בפיצוי נמוך, אך לא רחוק מזה אשר תקבל בבית המשפט. יתכן ובביה"מ תוכל לקבל פיצוי יותר משמעותי. ביכולתך להתמקח ולהתריא לפני הגשת תביעה, אולי זה ישפר את הצעת הפיצוי של החברה.