איחור בהספקה

  • איחור מסירת מוצר שהוזמן באינטרנט
    אלי שניידרמן | 25/03/2009 12:03

    שלום רכשתי מכשיר סלולרי באינטרנט wallashops 4\3\2009 לפי תקנון החברה ההספקה היא תוך 14 ימי עבודה היום כבר 25 לחודש דיברתי אם החברה נאמר לי שהיתי צריך לקבל את המכשיר ב22 לחודש והם לא יודעים את סיבת האיחור שילמתי להם כבר את התשלום הראשון מתוך שלושה כבר 3 ימים שאני מתקשר אליהם והם כול הזמן אומרים לי שצריכים להתקשר אליי ולתאם איתי מתי אני מקבל את המוצר וכמובן אף אחד לא מתקשר רציתי לדעת מה אפשר לעשות בנידון תודה מראש אלי שניידרמן

    • איחור בהספקה
      עו"ד יקי רנד | 26/03/2009 15:27

      ניתן לבטל העסקה. במידה ואינך מעונין לבטל, המתן למוצר, אולם לא קיים מנגנון פיצוי וולנטרי של הספק ועל כן, תאורטית, ניתן לתבוע עוגמת נפש בגין האיחור בהספקה.

    • פניות בכתב
      עו"ד אחד | 26/03/2009 15:28

      לספק המוצר, לחברת המכירות באינטרט ולחברת האשראי. פרט השתלשלות האירועים בקצרה ובקש מחברת האשראי לעצור את התשלומים. דרוש אספקת המוצר או ביטול העסקה. אם לא תקבל המוצר תוך זמן סביר, דרוש את כספך חזרה. תוכל להגיש תביעה אם בקשתך לא תיענה.