קורס עיסוי

  • .קורס עיסוי רפואי בחיפה.הופסק ע'י האוני הפתוחה
    דינה | 21/03/2009 20:54

    בנובמבר השנה התחלתי קורס עיסוי רפואי של בית ספר מירב,שחבר לאוניברסיטה הפתוחה עוד לפני התחלת לימודי,בתחילת חודש מרץ קיבלנו טלפון שנאמר לנו שהקורס יועבר לביניין של המכללה למנהל,מאז שעברנו לביניין שנמצא 5 דקות נסיעה מהביניין הקודם,נפגעו כל התנאים של הלימודים,אין אפשרות למצוא חניה באזור,מתחילים את היום בלחפש כיתה פנויה,אחר כך המרצה מחפש מקרן פנוי,כיתת העיסוי הינה כיתה רגילה לגמרי,בלי שום תנאים בסיסיים לעבודה ותרגול,אנחנו מתפשטים ומתרגלים האחד על השני ואי אפשר לתפקד כשאפילו אי אפשר לסגור וילון לעימעום האור מבחוץ,שירותים מלוכלכים,השתיה חובה בזמן העיסויים מבחינה בריאותית,וזה פשוט בילתי ניסבל עם תנאים תברואתיים גרועים,היתה פינת שתיה חופשית בביניין הקודם וכרגע נתנו לנו אפשרות לקבל קפה חינם אחד במזנון,בזמן שאנחנו שותים כל הזמן,כמו שהיסברתי קודם,המצב הנוכחי מאלץ אותנו להסחב בתחבורה ציבורית עם משקל עצום של שתיה,ואני בכלל לא מדברת על זה שהמדריך לעיסוי והמרצה של השיעור אנטומיה לא קיבלו משכורת כבר 3 חודשים על אף שאנחנו משלמים עדיין בתשלומים ,או ששילמו הכל בתחילת הקורס מחיר קורס מלא.סיפרו לנו איזה סיפור שממש לא מעניין שאת הסניף הזה מנהל זכיין של האוניברסיטה הפתוחה שהגיע למבוי סתום איתם על תנאים בחוזה ופשוט סגר את הביניין,מיד הלכתי לבדוק את החשבוניות,והחשבוניות הם של האוניברסיטה הפתוחה,מה זה עינייני הבעיות שלהם עם בעל הסניף? מרגישה מרומה,ומרגישה שניגרם נזק בהעברת הקורס שנחשב לקורס מעולה,השאלה היא האם יש מקום לתביעה לפיצוי?ואיך אפשר לאלץ את האוניברסיטה הפתוחה להחזיר לנו את התנאים הקודמים? תודה מראשדינה

    • קורס עיסוי
      עו"ד יקי רנד | 23/03/2009 15:02

      במקרה מסוג כזה, רק מחאה קולקטיבית תביא התוצאה המיוחלת. להערכתי, עליכם להתאחד ולפנות באפן תקיף ונוקב לאוניברסיטה, בדרישה לקבל תנאי לימוד הגונים ואנושיים. ציינת כי תשלום שכר הלימוד, מתבצע בתשלומים וניתן אף לאיים בביטול העסקה והפסקת חיוב האשראי.