בד"כ זכאית לתיקון בלבד ולא להחלפה.

  • מוצר חדש פגום
    דלית | 18/03/2009 15:27

    רכשתי תנור בנוי של אלקטרה מרשת מחסני חשמל כשרציתי להפעיל את התנור בפעם הראשונה התנור לא עבד כלל. טכנאי של החברה שביקר בביתי אמר שהכרטיס האלקטרוני שרוף ויחליפו לי אותו , אני דורשת שיחליפו לי את התנור מפאת שלא השתמשתי בו כלל ואין שום סיבה שאני יתחיל לעבוד עם תנור מתוקן מלכתחילהששילמתי עליו כעל מוצר חדש ותקין ולא מחודש ומתוקן האם אני זכאית להחלפת המוצר

    • בד"כ זכאית לתיקון בלבד ולא להחלפה.
      עו"ד אחד | 20/03/2009 20:27

      אם חתמת על הסכם התקשרות יש לבדוק את תוכנו. בד"כ יופיע סעיף המזכה בתיקון בלבד. אם לא חתמת, וביהעדר הסכמה מפורשת או משתמעת (בע"פ), הנוהג בתחום הוא הקובע. גם כאן, המצב לא לטובתך.

    • תנור פגום
      עו"ד יקי רנד | 23/03/2009 13:06

      על הספק לדאוג לתיקון התנור, וככל שהדבר לא עולה בידו, עליו להחליף התנור לתנור זהה או שווה מחיר, או להחזיר לך את כספך.