ביטול מנוי

  • החזר כספי
    מיקי | 14/03/2009 15:09

    שלום, לפני כשנה נרשמתי לסטודיו סי.התעמלתי כחודשיים ועברנו דירה.מכיוון שלא נמצא מכון קרוב לביתי, נדרשתי להגיע עם אוטובוסים,עם ילדה קטנה בבית ולכן לא הגעתי יותר.ביקשתי החזר כספי מכיוון שאינני נהנית משירותם יותר והם אמרו לי שלא ניתן לקבל.המומה וכעוסה ניסיתי למצוא פשרה וביקשתי הקפאת מנוי.נאמר לי כי ניתן להקפיא לתקופה של שבועיים ולא יותר.נאמר לי כי בחוזה יה כתוב כי אין החזר כספי.מדובר בהמון כסף מבחינתי (כ-2000 ש"ח לערך בחישוב מהיר) ואינני מבינה כיצד הם יכולים להרשות לעצמם לקחת כספים שאינם שייכים להם מבלי שהלקוח נהנה מהשירות שלהם (גם אם היה כתוב בחוזה באותיות קטנות ולא ראיתי).כמובן שניסיתי לשוחח איתם אך אף אחד לא ענה לי ולא קיבלתי תשובות.אינני מוכנה לוותר.מה אני יכולה לעשות? תודה.

    • ביטול מנוי
      עו"ד יקי רנד | 16/03/2009 11:39

      ביה"מ קבע לא אחת, כי תנאי בחוזה מנוי בחדר כושר, הקובע כי לא ניתן לבטל החוזה, בשום סיטואציה, הנו תנאי מקפח אשר אין לקבלו. נושא העתקת מקום מגורים, היווה בעבר, עילה מספקת כדי לבטל מנוי, ועל כן, נראה כי קיימת לך עילת ביטול סבירה. במידת הצורך הסתייעי במסלול הייעוץ האישי.