לשאלתך, פגיעה בדמי כלכלה

  • חוב לפלאפון
    לירז | 23/02/2009 13:06

    שלום, אני בבעיה ואני לא מוצאת פיתרון... אני חיילת בשירות חובה, עד לפני חצי שנה אחותי היתה משלמת את חשבן הפלאפון שלי ושלה. לפני כמה זמן היא נקלעה לבעיה בנק והחלטתי לעזור לה לשלם את הפלאפון דרך הוראת קבע בחשבון שלי. עם הזמן נוצר ריב ביני לבין אחותי והיא החליטה לא להחזיר אליה את תשלום הפלאפון. ניגשתי למרכז שירות של פלאפון והסברתי להם כי אחות יואני לא ביחסים טובים ואני רואה שהולך להצטבר כאן חוב ולמרות שאני סוגרת לה א ת השיחות היא מחייגת למרכז שירות והם פותחים בחזרה ככה שאין לי דרך אחרת למנוע את זה. מכאן החוב עמד על 2,000 וללא התראה או שליחה של שוברי תשלום כמו שהבטיחו, קיבלתי הודעה כי אי התשלום הועבר לעורך דין. בפנייה מול העורך דין, לא מתחשבים בכך שאני חיילת ומשתכרת ב350 ש"ח וברוב הגזמתם העלו את החוב ל4,497 ומחתימים אותי להתחייבות של עוד שנה או 9,230 ולצאת בכלל מפלאפון. אני ל מצליחה להגיע איתם לשום הסדר ואני כבר לא יודעת מה לעשות. יש מה לעשות??

    • לשאלתך, פגיעה בדמי כלכלה
      גזוז | 25/02/2009 00:27

      אני מציע לך כמה אפשרויות לעזרתך : >פני לקצינת פניות הציבור :לברור הסוגייה שלך, ולצורך קבלת מידע לגבי אפשרות של הכוונה לייעוץ משפטי בשל הבעיה - שבמגביל גם גורמת לך *חיסרון כיס (א) קושי כלכלי (ב) קושי בקניית הגיינה אישית (3) וקושי בתכנון חודשי שפוגע באופן אישי(4)וקושי בשירות בכלל. משרד פניות הציבור מסייע לציבור במתן מענה בכל הקשור לשרותו של החייל בצה"ל או בכל תחום אשר באחריות הצבא. לרשות הציבור הרחב עומד "קו פתוח" - מענה טלפוני הפועל 24 שעות ביממה. דרכי תקשורת: טלפון אזרחי 03-5691000 בפקס : 03-5699400. או בדואר צבאי: 02919 . -------------------------------------------------------------------------------- >באפשרותך לברר יותר לעומק בנוגע לזכויותייך, במוקד : לפניות בנושא סוגיות ייחודיות לנשים ואפליה מגדרית, עומד לרשותך קו פניות במדור פרט / יוהל"ן (יועצת הרמטכ"ל לענייני חיילות ונשים ) מטכ"לי: 0302-9034/8 אזרחי: 03-5699034/8 ניתן לפנות גם בכתב לפקס שמספרו: מטכ"לי: 0302-9444 אזרחי 03-5699444 --------------------------------------------------------------------------------- בשל הפגיע בדמי הכלכלה (כפי שציינתי) תתקשרי לברר במדור שכר מה האפשרויות שלך : מוקד אגף משאבי אנוש - 03-5699133 מדור תנאי שירות הקריה ת"א - 03-5699270 שלישות ראשית רמת גן - 03-6755903 , 03-6755270 --------------------------------------------------------------------------------- פני ישירות לבנק/למנהל הבנק ספרי המקרה, ושמעי מה האפשרויות תבדקי אפשרות של סגירת החשבון - ופתחית חשבון חדש בבנק(?) --------------------------------------------------------------------------------- מקוה שעזרתי בהצלחה