אפשר בבקשה תשובה??

  • אגרת רשות השידור
    מור | 23/02/2009 08:20

    שלום רב, ברשותי טלויזיה מזה 9 שנים. מעולם לא קיבלתי מכתב לתשלום אגרה, אולי מכיוון שאינני מנויה של הלווין או הכבלים, וגם לא אנטנה רגילה (לא היתה כזו בבניין בו גרתי). או אולי משום שכתובתי רשומה אצל הוריי והם משלמים אגרה עבור הטלויזיה בבית, אבל לא קיבלתי מכתב על שמי. בעלי גם היה גר אצל הוריו ואין טלויזיה משלו וגם הוא לא קיבל עד היום דרישה לתשלום. התחתנו לפני שנה ואנו גרים ביחידה נפרדת במשק של מישהו במושב. מטעמי נוחות, בכדי שדברי הדואר שלנו יגיעו למקום הנכון ולא למשק של בעלי הדירה או לדירה שכורה אחרת, בעלי רשום במשרד הפנים בכתובת של הוריו (כבר 10 שנים), ואני רשומה אצל הוריי. אציין שלהוריו וגם להוריי יש טלויזיה והם משלמים אגרה כחוק מאז ומתמיד. אנחנו לא מנויים של אף חברת כבלים כלשהי וגם לא נהיה בטווח הקרוב. כחודשיים לאחר החתונה בעלי קיבל מכתב, לבית הוריו, לתשלום אגרת רשות השידור. מאז קיבל עוד התראה שעליו לשלם את האגרה במידה ויש לו טלויזיה. אנחנו לא יודעים מה לעשות עם ההתראות האלו., לאור הנסיבות שתיארתי. מה עלינו לעשות? תודה!!!

    • אפשר בבקשה תשובה??  לת
      מור | 24/02/2009 13:24

    • אגרת רשות השידור
      עו"ד יקי רנד | 25/02/2009 14:30

      מאחר ואת ובעלך מחזיקים בטלויזיה וגרים ביחידת מגורים עצמאית ונפרדת מהוריכם, עלייכם לשלם האגרה. העובדה כי אינכם מחוברים לשירותי הכבלים או הלוין, איננה רלוונטית במידה ואתם עושים שימוש בטלויזיה.