לשאלתך, אפשרויות ופתרונות

  • בעיות עם חברת גז
    טל | 22/02/2009 18:04

    היי.. חברת גז מסויימת סיפקה לי בלון עם ברז שבור. גיליתי את זה ביום שישי תוך כדי בישולים והכנות. כשהתקשרתי למוקד של החברה, הם טענו שהם לא מספקים טכנאי בימי שישי. כעסתי נורא אבל לא הייתה לי ברירה ונכנעתי. המזכירה הבטיחה לי שיום ראשון דבר ראשון הם ישלחו אלי טכנאי .גם ביום א' הוא לא הגיע.. מה אפשר לעשות? החימום של הבית שלי מבוסס על תנור גז וכל הבישולים שצריך לעשות על הגז... אודה על תשובה

    • לשאלתך, אפשרויות ופתרונות
      גזוז | 22/02/2009 19:30

      חשוב לאמר שבלון הגז במצבו לא תקין, לא בטיחותי, ומנוגד לתקנות : 1)תתקשרי למוקד חירום ארצי של אותה חברת גז, ותבררי מה ניתן לעשות, מאחר וזה דחוף (המוקד פועל 24 שעות 2)תתקשרי מחר לחברת הגז ותודיעי שעם הם לא יגיעו את מתקשרת להודיעה "לאגף הפיקוח והבטיחות במשרד התשתיות הלאומיות 3)תתקשרי מחר לחברת הגז תאיימי ותבקשי ניתוק בשל הזילזול, ושיש לך חברה שכבר עומדת בפתח הבית למתן חיבור שרות מקצועי 4)תתקשרי מחר לחברת הגז ותגידי שאת תזמיני שרות טכנאי גז פרטי שיסדר את הבעיה, ותשלחי להם את החשבונית בצרוף תביעה . *גב' יונה אמיר אחראית על פניות הציבור במוקד משרד התשתיות הלאומיות 1700-50-70-30 ------------------------------------------------------------------------------ *תחליפי את ראש הברז בעצמך, עם ראש הברז של הבלון התקין זה בדיוק כמו להחליף ראש ברז של ברז המים בבית. בהצלחה