פס"ד בהעדר הגנה

  • כתה הגנה שלא הוגש במועד
    ענת זעירא | 22/02/2009 12:48

    אודה לכם אם תייעצו לי מה עליי לעשות כאשר הנתבעים לא הגישו כתה הגנה בתוך 15 יום (למרות שקיבלו את כתב התביעה)? האם עליי לבקש מבית המשפט לתת פסק דין בהעדר כתב הגנה? או שעליי לבקש לתת פסק דין לטובתי על ייסוד האמור בכתב התביעה בלבד. מה נהוג לבקש? האם שתי הבקשות זהות? והאם שתיהן גוררות החלטה זהה? בתודה מראש ענת

    • פס"ד בהעדר הגנה
      עו"ד יקי רנד | 22/02/2009 13:18

      התשובה בגוף השאלה. יש לבקש פס"ד בהעדר הגנה על יסוד האמור בכתב התביעה.