מחשב נייד

  • מחשב נייד לא תקין
    אהרון | 21/02/2009 14:46

    רכשתי מחשב נייד מרשת מוכרת בארץ. ניסיתי להתקין עליו מערכת הפעלה מספר פעמים והמחשב פשוט קופא ונתקע ואני חייב לאתחל. פניתי לרשת בבקשה להחלפה/החזרה 3 ימים לאחר הרכישה ומהרשת נמסר לי כי אינני זכאי לשום דבר מאחר ופתחתי את האריזה המקורית. השאלה היא האם הנני זכאי לקבל החזר כספי עבור מוצר לא תקין/תקין תוך 14 יום מיום רכישתו?

    • מחשב נייד
      עו"ד יקי רנד | 22/02/2009 10:07

      על ספק המחשב לדאוג לתיקונו תחילה. במידה והוא לא עושה זאת, עליו להחליפו או להשיב לך את כספך.