הפסקת קורס

  • החזר עבור תשלום שנת לימודים
    שרה | 17/02/2009 11:11

    שלום1 ברצוני לברר: אם שילמתי מראש למכללה עבור קורס של שנה וחצי,. למדתי כשלושה חודשים והפסקתי. האם אני יכולה לקבל איזה שהוא החזר כספי ? פניתי למנהל והוא אמר לי שאוכל לקבל לפנים משורת הדין זכות לעבור שוב את הקורס. אשמח לקבל תשובה.

    • הפסקת קורס
      עו"ד יקי רנד | 17/02/2009 13:19

      במידה ומדובר ביוזמה שלך לסיים הקורס בשלב התחלתי יחסית, אזי, הצעתו של המנהל נשמעת סבירה. עם זאת, כדי ליתן לך תשובה מעמיקה, יש להידרש לחוזה ההתקשרות מול המכללה.