בדרך כלל מאשרים עיקול ברישום בלבד, ולא הוצאה אלא אם כן, יש טעם מיוחד שמצדיק זאת

  • ביצוע עיקול והוצאה לפני המצאת אזהרה
    אודי | 05/08/2008 10:58

    שלום רב, אני מעוניינת לבצע עיקול והוצאת מטלטלין לפני שאני ממציאה לחייב את האזהרה מחשש שעד שהוא יקבל את האזהרה הוא כבר ירוקן את המקום. האם ניתן לבצע הליך כזה (של הוצאה) עוד בטרם שכתב האזהרה מומצא לחייב? זה דיי דחוף. תודה מראש

    • בדרך כלל מאשרים עיקול ברישום בלבד, ולא הוצאה אלא אם כן, יש טעם מיוחד שמצדיק זאת
      עו"ד שווץ איתן | 05/08/2008 12:09

      והכל לפי שיקול דעתו של ראש ההוצאה לפועל