התייחסות

  • מה ההבדל בין ביטול לעיכוב
    נירל | 30/07/2008 21:08

    היי, מה ההבדל בין ביטול הליכים לעיכוב הליכים, ? מה השוני בין שני תהליכים אלו,, 2- עשיתי הסדר תשלומים לחוב שלי, וכבר שלמתי שני תשלומים מה הצעד הבא שעליי לעשות בכדי להימנע מכל מני בעיות של עיקול משכורת צב מאסר, או עיקול חשבון בנק?

    • התייחסות
      אביהו | 30/07/2008 23:27

      עיכוב זה לעכב דבר מה לפני ביצועו, אבל לא לבטל את הוראת הביצוע אלא לעכבה. ביטול זה ביטול של אותה הוראה שניתנה. ברגע שאת עומדת בתשלומים שנקבעו אין לחייב כל זכות לפעול כנגדך.

      • בהחלטה של הסדר התשלומים רשום איזה הליכים יעוכבו
        לימור | 31/07/2008 09:52

        במסגרת עמידה בתשלומים אם עיקול משכורת לא מופיע שיעוכב עליך להגיש בקשה

    • תגובה
      משה אחר | 31/07/2008 10:47

      ההבדל בין עיכוב לביטול הוא שעיכוב אינו מאפשר פעולות נוספות אך מותיר על כנן פעולות שכבר בוצעו. לדוגמא בעיקול, עיכוב הליכים לא ישחרר כסף שנתפס. מאידך הזוכה יהא מנוע מקבלת נכס. ביטול הליך ימחוק את העיקול אצל המחזיק ובעלי הנכס יוכל להשתמש בו כאוות נפשו.