התייחסות

  • גביית מזונות הוצאה לפועל-המשך
    יניב | 30/07/2008 13:55

    בהמשך של משה-בפורום דיני משפחה על אותה השאלה האם ולכמה זמן ניתן לצבור מזונות ואח"כ לגבות בהוצ"לפ -נמסר לי ע" עו"ד כי עבור שנתיים בלבד אך איך זה שבפורום הזה התשובה משתנה?

    • התייחסות
      אביהו | 30/07/2008 23:29

      אם אתה חייב במזונות, מוצע לך לא לקחת סיכון ולא לשמוע לאף אחד, אלא ללכת ולשלם, כי החוקים בעניין זה נוקשים ואתה עלול למצוא את עצמך במאסר.

    • אני תומך בדעתו של משה אחר מפורום ההוצאה לפועל  לת
      עו"ד איתן שווץ | 01/08/2008 00:29