תגובה

  • צד ג' וכינוס נכסים
    קרן | 30/07/2008 09:36

    תודה מראש לכל מי שיכול לענות. אני גרושה ולבעלי לשעבר חוב מזונות לגרושתו הקודמת (לא לי). לאחרונה היה משפט שהסתיים בכך שעליו לשלם את החוב והבנתי שעומדים למנות כונס נכסים. הנכס היחיד שיש לו חוץ ממשכורתו הוא דירה שרשומה על שם שנינו והוא (האקס) משלם את המשכנתא ומתגורר בדירה. האם ניתן למנות כונס גם אם הנכס הוא נכס משותף? ומה קורה אם מכירת הדירה לא תספיק אפילו לכיסוי המשכנתא שנותרה? שנינו נישאר חייבים לבנק כסף והחייבת לא תקבל כלום? האם מתחשבים בכלל במצבים כאלה? ואיך אני יכולה להגן על הזכויות שלי או לפחות לדאוג לכך שלא אפגע ממה שקורה למרות שאין לי כל קשר לתביעה? תשובות יתקבלו בהקלה ובתודה רבה, אני די לחוצה. ***הערת המערכת:לקריאה נוספת: מכירת דירה

    • תגובה
      משה אחר | 30/07/2008 12:34

      במסגרת ההליכים את לא אמורה להפגע. בוודאי כל הליך שאינו מקנה יתרון לזוכה ופוגע בצד ג' לא ינקט. הגישי בקשות מתאימות להוצל:פ לאחר הטלת עיקול ומינוי כונס נכסים על זכויות החייב בנכס.