אם עשית הסדר תשלומים וביקש עיכוב עיקול משכורת

  • בקשה הסבר
    סיגלית | 29/07/2008 21:47

    היי, עשו לי עיקול צד ג על המשכורת שלי, אז הלכתי להוצאה לפועל ובגלל שהיה לי הסדר תשלומים, ובגלל שכבר עשו לי ביטול עיקול על חשבוני, קיבלתי מכתב מהוצאה לפועל שפרט ביטול עיקול צד ג על המשכורת פקססתי את זה, ובעבודה אמרו שיחזירו לי הכסף בחודש הבא האם אחרי שהוצאתי הדף הזה והייתה החלטה של ביטול העיכול מצד ג יש מצב שהזוכה יגיש עוד בקשה ויעקל עוד הפעם המשכורתת ששיחררתי אותה? ואני אמורה לקבל החודש "שכבר הייתי אמורה לקבל חודש שעבר"?

    • אם עשית הסדר תשלומים וביקש עיכוב עיקול משכורת
      לימור | 30/07/2008 12:42

      אם לא ביקש עיכוב הליך עיקול משכורת תגישי בקשה, כמו כן את יכולה להתקשר למרכז מידע ולבדוק 02-6593333

      • חשוב בבקשה
        סיגלית | 30/07/2008 14:56

        עשו לי עיקול על המשכורת עשיתי בטול הליכים ,וקיבלתי מכתב של ביטול עיקול על המשכורת שלי, שלחתי את זה למקום העבודה שלי, ולאחר מכן בטלו העיקול ,קיבלתי מכתב שישנו עיקול על המשכות שלי, והתקשרתי ל02 ובררתי דרכם הבחורה אומרת לי שיש לך שני עיקולים למקום העבודה הזה ?מה זאת אומרת אני לא מבינה זה מה שהיה במכתב החדש,בקשת זוכה למימוש כספים אצל צד ג מחשבונו של החייב? לא מבינה מה עליי לעשות, הרי יש לי את ביטול העיקול , התקשרתי לברר והבחורה לא הצליחה לעזור לי , לא מבינה כלום, אמרה לי יש לי שני עיקולים לאותו מקום עבודה הם שלחו את זה פעמיים? ומה עם הביטול שיש לי ביד?

        • מימוש כספים אצל צד ג' זה אומר שהמעסיק שלך צריך -
          לימור | 30/07/2008 15:38

          להעביר את הכספים להוצאה לפועל, תראי לא ממש הבנתי ואתך נסי להסביר מהתחלה מה ביקשת. כנראה העיקול לא מבוטל, מי אמר לך שביטלו? אולי לא הבנת את ההחלטה? האם את משלמת בתיק משהו? ביקשת עיכוב הליכים? יכול להיות שלא הבנת את ההחלטה, עליך לפעול מהר כי יש מימוש פני אלי באימיל אני אנסה לעזור לך

          • המשך לחשוב
            סיגלית | 30/07/2008 20:32

            מה האיימל שלך ? אני קיבלתי דף מההוצאה לפועל במזכירות שכתוב שם שמבוטל, העיקול על המשכורת שלי, ואני כן עשיתי הסדר תשלומים וכבר שילמתי 3 תשלומים , וכן ביקשתי עיכוב הליכים והיה אישור , ולכן אני מבולבלת הרי עשיתי הסדר תשלומים ועשיתי עיכוב הליכים, ויש לי טופס ביטול מההוצאה לפועל , , ? *הערת מערכת: לקריאה נוספת הוצאה לפועל טפסים

            • ניתן לפנות ב"פנייה דחופה" למערכת האתר ונשתדל לסייע.
              עו"ד איתן שווץ | 30/07/2008 23:39

              בכל מקרה, אם ניתנה החלטה לגבי ביטול הליכי עיקול משכורת, סביר שלא יוטל עיקול מחדש כל עוד את מקיימת את צו התשלומים.