צו תשלומים ועיקול רכב בתיק הוצאה לפועל

  • איך לבטל עיקול על רכב?
    מייקל | 27/07/2008 16:59

    קיבלתי צו תשלומים מראש ההוצאה לפועל .שבוא נאמר שהחל מהתשלום הראשון יבוטלו העיקולים בבנק ועל מטלטלים .שאלתי האם גם העיקול על רכב ישן שברשותי יבוטל העיקול . ומה עליי לעשות? תודה

    • צו תשלומים ועיקול רכב בתיק הוצאה לפועל
      עו"ד איתן שווץ | 27/07/2008 17:42

      צו תשלומים אינו מעכב או מבטל הליכים שננקטו כנגד נכסים למשל רכב. צו תשלומים מעכב בדר"כ הוצאת מיטלטלין מהבית, פקודת מאסר, עיקול משכורת ומבטל עיקול על חשבון עו"ש אחד.

      • תודה ..האם יש אפשרות
        מייקל | 27/07/2008 17:47

        האם זה אומר שיכולים לקחת את הרכב. ? ואך אני מבטל את זה

        • עמידה בתשלומים לא תאפשר הליך תפיסת רכב בד"כ
          לימור | 27/07/2008 22:32

          בכל מקרה אתה צריך להגיש בקשה מסודרת לתשלומים כדי שהעיכוב יחל, או בד בבד עם התשלומים להגיש בקשה לעיכוב הליכים בתיק

        • תוכל לבקש עיכוב הליכי תפיסת רכב - בסמכותו של ראש ההוצאה לפועל להשהות הליכי הוצאה לפועל
          עו"ד איתן שווץ | 28/07/2008 23:14

          בכפוף להפעלת שיקול דעת.