לבקש אפשר.

  • הגדלת קרן חוק
    רן | 18/07/2008 12:25

    היי שאלה: פתחתי תיק בהוצל"פ נגד החייב ועשיתי הליכים שונים לגביית החוב, עברו שנתיים מיום פתיחת התיק וגיליתי בין המסמכים שישנו מכתב התראה ששלחתי לחייב בזמנו ושילמתי עליו לעו"ד 450 ש"ח כולל מע"מ (ישנו חשבונית של עו"ד) האם אני יכול כעת להגיש לראש ההוצל"פ בקשה להגדלת קרן חוב בתיק זה ולצרף חשבונית של עו"ד ומכתב התראה? האם סכום זה קביל בהוצל"פ עבור התראה לחייב? בתודה

    • לבקש אפשר.  לת
      משה אחר | 18/07/2008 18:00

    • לדעתי לא תוכל להגדיל את החוב בתיק ההוצאה לפועל בגין התראה
      עו"ד איתן שווץ | 19/07/2008 14:10

      הסיבה לכך היא שבלשכת ההוצאה לפועל ניתן להגיש לביצוע רק פסקי דין, שטרות חוב, שיקים והכל כמפורט בחוק ההוצאה לפועל. לא ניתן להגיש לביצוע "הוצאות מכתב התראה" או קבלות בגין הוצאות שהוצאו בטרם פתיחת התיק.