ניתן לבקש הוצאות מראש ההוצל"פ

  • נסיון חוזר לביטול עיכוב יציאה
    יעל | 17/07/2008 23:54

    לפני כמה חודשים הוצאתי לפרודי עיכוב יציאה מהארץ עקב תשלומים שלא שולמו. כל חודש מחסיר הוא כ- 3000 ש"ח מזונות. טענתו היא שהסכומים האלה שנויים במחלוקת. אך גם ברבנות וגם בביה"מ לענייני משפחה דחו אותו מכיוון שהוא רימה, שיקר וזייף מסמכים הקשורים לחלוקת הכספים בינינו. בביה"מ לא דובר כלל על סכום המזונות ולא רצו בכלל להתייחס לכך. לכן, סכום המזונות כעת הוא כפי שנקבע בהסכם הגירושין. מאז שהוצא נגדו העיכוב, הוא מציף את ההוצל"פ בבקשות לביטול עיכוב היציאה בטענות שונות ומשונות, ועלי כל פעם לרוץ ולהגיב עליהן. השאלה שלי היא - האם קיימת איזושהי דרך או טענה שאוכל לטעון על מנת שיפסיק עם זה? יש לציין שעדיין לא משלם את מלוא הסכום. הדבר גורם לי להרבה טרדות בנוסף לכל הקושי בקבלת הכספים. תודה

    • ניתן לבקש הוצאות מראש ההוצל"פ  לת
      משה אחר | 18/07/2008 12:19

    • ניתן להגיש תגובות גם באמצעות הדואר
      לימור | 23/07/2008 03:36

      ע"מ להקל עליך מציעה אני שבכל פעם שעליך להגיש תגובה ובטוח שזה ימשך כי נראה לי שכל מה שהוא עושה הוא להתחמק מהחוב, תשלחי תגובה ב3 העתקים ללשכת ההוצל"פ בו מתנהל התיק ותעכבי אחר הנעשה במרכז המידע כמו כן ניתן לעשות עיקול רכב עפ"י ת.ז עיקול משכורת בנק וכו' ע"מ לגבות את החוב