המתנה של 21 יום מיום המצאת האזהרה

  • פתיחת תיק הוצאה לפועל
    מיכל | 16/07/2008 20:52

    היי אני פתחתי תיק הוצל"פ לפני כשבועיים כנגד חייב. מה הפרוצדורה כעת??לחכות?עליי לעושת משהו?? תודה

    • המתנה של 21 יום מיום המצאת האזהרה
      שלי שוסטר, עו"ד | 17/07/2008 08:46

      את חייבת לספור 21 יום מיום המצאת אזהרה לחייב, במידה ובתקופה הנ"ל החייב לא הגיש בקשה לצו תשלומים או לא טען טענת פרעתי קרי, החייב לא נקט באף פעולה הינך רשאית לפעול כנגד החייב.

    • גם אני
      ציפי | 17/07/2008 12:25

      גם לי חייב לא משלם וכנראה אצטרך לפתוח תיק. מקווה שמשהו יענה לך באופן רציני שאוכל גם ללמוד מכך. בכל אופן איך החלטת היכן לפתוח ומה עשית? האם יש עוד עלויות ? יום קסום

      • פתיחת תיק הוצל"פ
        שלי שוסטר, עו"ד | 17/07/2008 14:41

        את יכולה להגיש בקשה לביצוע פס"ד/צ'ק בכל אחת מלשכות ההוצאה לפועל בארץ דהיינו, אין הגבלה מבחינת הסמכות המקומית. במידה והינך מחזיקה בפס"ד כספי/ צ'ק הניתנים לביצוע בלשכת הוצל"פ תגישי ללשכת הוצל"פ בקשה לביצוע פס"ד כספי/בקשה לביצוע שטר בצירוף מסמכים ולשלם אגרת פתיחה. חשוב לבחור את הטופס הנכון ולצרף את כל המסמכים הדרושים על מנת להגיע לניצול מלא של ההליכים ולחיסכון בזמן וכמובן בהוצאות.

    • תלוי בסוג התיק
      משה אחר | 17/07/2008 18:33

      בביצוע שטר או פס"ד 21 יום ממסירה בתביעה של סכום קצוב 30 יום ממסירה. ניתן לברר את מועד המסירה במרכז המידע 02-6593333 לאחר מכן, אם לא הוגשה התנגדות ולא עוכבו הליכים ניתן לבצע פעולות.