התייחסות

  • לדווח להוצאה לפועל
    רוני | 13/07/2008 16:55

    ישנו אדם שחייב לי סכום כסף ,ויש לו המון חובות הוא לא מוכן לשלם את החוב, ואני יודע שאת המשכורת הוא מכניס לבן משפחה. אני רוצה לדווח עליו להוצאה לפועל איך מדווחים? תודה

    • התייחסות
      התייחסות | 13/07/2008 23:02

      לא ניתן לדווח סתם כך על מישהו מסתיר הכנסות. אם הוא חייב לך כסף ויש לך פס"ד לך תיתפתח כנגדו תיק בהוצאה לפועל ובאם יתנגד לתשלום החוב יש באפשרותך לזמנו לחקירת יכולת ושם להציב לו את העובדה עליה אתה כותב. אם אין לך פס"ד כדאי שתתבע אותו ואז עם אותו פס"ד שתקבל תפעל כאמור לעיל. אם אתה מכיר כאלה שהוא חייב להם תעדכן אותם.

    • רקמ אם יש לך צ'ק חוזר או הוכחות מוכחות כי הוא חייב
      לימור | 23/07/2008 03:52

      הינך יכול לפתוח כנגדו תיק מלבד זאת, אין משתפי"ם בהוצל"פ.....