חסרים פרטים בשאלה

  • הוצל"פ
    אלינה | 30/06/2008 12:17

    שלום רב האם יש לבנק זכות להוציא צו הוצל"פ אם עברתי דירה ושכחתי על החוב שהיה בבנק במקום מגורי הישן? קיבלתי כתב תביע, ולפני זה לא קיבלתי שום מכתבים מהם, ומצורף לכתב תביעה מכתב שהם שלחו לי לכתובת הישן בשדרות. תודה מראש

    • חסרים פרטים בשאלה
      משה אחר | 30/06/2008 19:53

      ניתן לענות לך ברצינות רק לאחר בחינה מעמיקה של כל המסמכים בתיק.

      • הוצל"פ
        אלינה | 30/06/2008 21:43

        בעצם זו צו להוצל"פ לחבר שלי, אני מצרפת את כל התיק שנשלח עליו, דואר רשום שהיה נשלח אף מאנשים הוא לא מקיר, ולכל בן אדם יש זכות לפרטיות ולדעתי הם הפרו את החוק, האם ניתן במקרה הנדון להגיש תביעה נגדם? תודה מראש