ועדת חריגים ברשות המקומית והסדר תשלום חוב ארנונה

  • חוב ארנונה
    אריאל | 27/06/2008 18:15

    האם ידוע למישהו על ועדת חריגים לגבי חוב ארנונה? מישהו יודע כיצד ניתן לטפל בחוב ארנונה לעירייה? מה הפעולות שכדאי לעשות? למה צריך לשים לב?

    • ועדת חריגים ברשות המקומית והסדר תשלום חוב ארנונה
      עו"ד איתן שווץ | 30/06/2008 00:01

      ברשויות המקומיות קיימות ועדות חריגים שמטרתם לבחון בקשות של חייבים להסדיר את חובותיהם בפריסה לתשלומים והפחתת ריביות. במידה שמצבו של החייב קשה, ועדת החריגים מוסמכת להגיע להסדר נח עם החייב ולבטל ריביות פיגורים.

      • למי יש להפנות את הפניה
        אריאל | 02/07/2008 12:49

        האם צריך להפנות את הפניה לועדת החריגים או ליועצת המשפטית?

        • בקשה להנחות ולהסדר - פנייה לוועדת חריגים של העיריה  לת
          עו"ד איתן שווץ | 02/07/2008 16:07