שלום

  • ביטול עיקול - דחוף
    גלית | 24/06/2008 21:13

    נפתח נגדי תיק בהוצל"פ הגשתי בקשה לצו תשלומים ונקבע תשלום חודשי ובכפוף לתשלום הראשון יבוטל העיקול שהוטל על חשבון הבנק. פניתי לעורך הדין הזוכה והצגתי קבלה ששילמתי את התשלום הראשון והוא אינו מוכן להסיר את העיקול מעל החשבון בשום אופן. כיצד עלי לפעול בנושא, לאן לפנות?

    • שלום
      אליק ביטר | 25/06/2008 16:20

      שלום, לענ"ד עליך לפנות לראש הוצל"פ שנתן את ההחלטה להסרת העיקול עם התשלום הראשון והוא יחייב את הצד השני לעשות כן. בברכה אליק ביטר.

    • ביטול עיקול לאחר תשלום ראשון לפי צו תשלומים
      עו"ד איתן שווץ | 25/06/2008 23:40

      עליך להגיש בקשה בצירוף הקבלה המעידה על התשלום, ובבקשה לבקש לבטל את העיקול על החשבון. לבקשה לביטול עיקול על חשבון ,יש לצרף אישור מהבנק על יתרות בחשבון וכן פירוט תנועות אחרונות בחשבון.