טענת "פרעתי" בתיק הוצאה לפועל מזונות

  • טענת"פרעתי"- נתיב בריחה קל... המגן על חייבים
    קרן | 23/06/2008 20:08

    הגשתי הוצאה לפועל - מזונות כנגד האקס, שלא שילם שלשה חדשים מזונות הוא הגיש טענת פרעתי וכותב שכבר שנים הוא כן משלם...(כן...אבל עכשיו לא!) וטוען בצורה הכי שקרית שאפשר שהבת חיה אצלו ולכן הוא לא משלם מזונות!!!!! קיבלתי את זה כמו חרב בלב! - פושט נתעב.עכשיו עורך הדין לקח הצהרה מהילדה שהיא חיה בבית איתי - והוא משקר. עורך הדין שלי אומר שצפוי דיון. מה דיון? האם כל שקרן יכול להמלט מלשלם חובותיו בטענה מפרי דמיונו?היתכן?? הדיון הוא אצל אונגר בנתניה. יש לך המלצות/טיפים לי כזוכה? תודה מראש וכה לחי על הפורום!

    • טענת "פרעתי" בתיק הוצאה לפועל מזונות
      עו"ד איתן שווץ | 23/06/2008 22:55

      לראש ההוצאה לפועל אין סמכות להכריע בעניין החבות במזונות, שכן החיוב במזונות נקבע על ידי הערכאה המוסמכת היא בית המשפט לענייני משפחה/ בית הדין הרבני בהתאם לנסיבות העניין. תמוה מדוע נקבע דיון בבקשתו של החייב, אפשר שהחייב העלה טענות נוספות הטעונות בירור עובדתי. בכל מקרה לא ניתן ליתן יעוץ בעניין בטרם בדיקה יסודית של החומר בתיק. בהצלחה!

      • בקשר לטענת פרעתי
        קרן | 28/06/2008 19:57

        כתוב בתגובה של הוצלפ שטענת פרעתי שהגיש נדחתה ולי יש 21 יום להגיב על טענת פרעתי שלו. וכן מצויין בסוף התגובה שיכול להיות דיון אצל אונגר. טענת פרעתי של הגרוש הוא בטענה שהוא משלם לילדים עבור כבלים, כשאני לא הסכמתי לשים בגלל שזה נורא יקר. הוא טוען שאני חייבת לו ויש לקזז את התשלום כבלים ממה שהוא חייב לי (חוצפן...) האם יש סיכוי שהשופט/רשם יזמין אותנו לדיון או יטה להתחשב בגרוש שלא משלם מזונות כבר שלשה חדשים??? תודה לאיתן והמון הערכה וגם תודה ל19- אכן עזרת