תיק מזונות והוצאה לפועל של פסק דין למזונות זמניים

  • מזונות והוצאה לפועל
    לירון | 01/06/2008 09:22

    יש החלטת בית משפט על מזונות זמניים על סך של 1300 בחודש, בעלי(עדיין) לא משלם ואני מקבלת מביטוח לאומי.. פתחתי לו תיק בהוצאה לפועל לפני כשנה- וניסיתי לעקל את הרכב אך הוא כבר לא רשום על שמו... הוצאתי גם צו מאסר- ולא קרה עם זה כלום..- האם יש עוד דברים שאני יכולה לעשות?

    • תיק מזונות והוצאה לפועל של פסק דין למזונות זמניים
      עו"ד איתן שווץ | 01/06/2008 22:45

      ניסית עיקולי צד ג' לרבות עיקול משכורת? עיקול מיטלטלין בבית מגוריו? ניתן לפנות ב"פנייה דחופה" ונשמח לסייע.