סירוב לפתוח חשבון בנק לחייב שהופטר מחובותיו בהליך פשיטת רגל

  • סימון בבנק
    טל | 19/05/2008 11:41

    קבלתי הפטר חלוט לפני 3 חודשים. כאשר בקשתי לפתוח חשבון בנק נאמר לי שאינני יכולה עקב סימון במחשב הבנק. חשוב לציין שאינני רוצה אשראי אלא חשבון בזכות. אבל בגלל הסימון לא ניתן לפתוח את החשבון, למרות שמנהל הסניף אישר את פתיחת החשבון. מה עלי לעשות? למי לפנות?

    • סירוב לפתוח חשבון בנק לחייב שהופטר מחובותיו בהליך פשיטת רגל
      עו"ד איתן שווץ | 20/05/2008 01:04

      לבנק אסור לסרב לפתוח חשבון לכל אדם שמעוניין בכך. אם ההגבלה טרם הוסרה ניתן לפנות להנהלת הבנק, ואף לבנק ישראל, ולדרוש להסיר את הרישום שיש בבנק וזאת לאור צו ההפטר שניתן לטובתך. ניתן לפנות ב"פנייה דחופה" ונשתדל לסייע.