חוב של שוכר

  • חוב של שוכר
    חנן | 14/05/2008 16:58

    השכרתי דירתי לשוכר אשר עזב והשאיר חב 400 ש"ח בארנונה, וכעת יש נגדי , בעל הדירה הוצאה לפועל האם אוכל להמיר את התשלום על שם השוכרת מבלי לשלם את החב אלא שהיא תשלמו?

    • חוב של שוכר
      עו"ד איתן שווץ | 14/05/2008 22:17

      האם אתה רוצה להטיל על השוכרת החדשה את החוב שהותיר אחריו השוכר הקודם? זה לא נשמע כל כך הוגן. רצוי שתשלם את החוב, ותתבע את השוכר הקודם אחרת החוב יגדל ויתנפח. ככלל רצוי להמיר את החיוב במיסי העיריה, חברת החשמל, והמים ע"ש השוכר מראש, ואז לא תעמוד בעצמך מול הרשויות השונות.