המצאה מלאה של האזהרה לחייב בתיק הוצאה לפועל

  • דנה
    מסירה חוזרת | 14/05/2008 16:28

    היי אני ביצעתי מסירה לחייב אך נעשתה רק הדבקה לאחר שכבר ביקשתי מסירה אישית של אזהרה כי זה חזר כלא נדרש. מה עליי לעשות ואיך כדי לבצע מסירה מלאה??

    • המצאה מלאה של האזהרה לחייב בתיק הוצאה לפועל
      עו"ד איתן שווץ | 14/05/2008 22:08

      מסירה מלאה יש לבצע לידיו של החייב, או לבן משפחה הגר עמו ושנראה שמלאו לו 18 שנים. אם החייב או בן משפחתו הגר עמו מסרבים לקבל את האזהרה, ניתן לרשום "סירב לקבל/סירב לחתום" וזה נחשב להמצאה מלאה. כדי לקבל אזהרה למסירה חוזרת, ניתן להגיש בקשה בטופס להמצאה חוזרת של אזהרה ומומלץ לסמן מסירה אישית של האזהרה.