חברת גביה שנעלמה

  • חברת גביה שנעלמה
    אולגה | 25/04/2008 01:39

    שלום רב! רציתי לדעת מה עושים במקרה זה: פנתה עלי בטלפון חברת גביה ושאלה האם יש לי צ'קים חוזרים והיא יכולה לטפל בהם. הסכמתי ונתתי להם שתי צ'קים גדולים מקוריים וחתמתי על יפוי כוח שלהם. הבטיחו שטיפול יהא מהיר ורווחי. לאחר שנה לא יער ולא דובים. לא ראיתי שקל אחד אפילו, החברת ניתקה את הטלפונים שלה ונעלה עם הצ'קים המקוריים שלי. בדקתי בהוצל"פ התיקים פתוחים על הצ'קים הללו ואין שום פעילות. איך אני מעבירה את התיקים אליי והאם אני יכולה להמשיך בפעילות נגד החייבים אם אין לי מקור הצ'קים רק צילומים? בתודה.

    • חברת גביה שנעלמה
      עו"ד איתן שווץ | 27/04/2008 22:43

      אם חתמת על יפוי כח אני מניח שיפוי הכח מופנה לעורך דין שפועל בשמך מטעם חברת הגבייה. ניתן לבדוק במרכז מידע הארצי 02-6593333 מי עורך הדין שמייצג בתיק, ולמצוא אותו יהיה יותר פשוט מלמצוא את חברת הגבייה (כך לפחות אני מניח). גם אם השיקים אבדו ו/או נגנבו, את יכולה להמשיך בהליכי ההוצאה לפועל, וסביר שבלשכת ההוצאה לפועל תוכלי לצלם את השיקים שהוגשו לביצוע בתיק ההוצל"פ. לשאלות נוספות ניתן לפנות למערכת באמצעות "פנייה דחופה" ונשתדל לסייע לך.