אופציה

  • בבקשה תעזרו לי ,ביטול צו עיכוב יציאה
    יוני | 15/04/2008 23:24

    אישתי לשעבר הוציאה לי צו עיכוב יציאה מהארץ על חוב דמי מזונות מהעבר, היא לא הצליחה למסור לי את הצו, נעלמתי, השאלה האם יבוטל הצו לאחר תקופה מסוימת בא לא מוצאים אותי? בהחלטת הרשם בהוצאה לפועל נכתב שהיא צריכה להמציא אישור מסירה תוך 10 ימים במידה ולא יבוטל הצו, נכון לעכשיו עבר יותר מ 30 יום והצו עדיין קיים, אני חייב לחזור לגרמניה לעסק שלי שם ב 45 יום הקרובי ולא אני מפסיד אותו. בבקשה תעזרו לי

    • אופציה
      omg | 16/04/2008 10:48

      שמא תשלם לאשתך לשעבר את המגיע לה

    • ביטול צו עיכוב יציאה מהארץ בתיק הוצאה לפועל מסוג מזונות
      עו"ד איתן שווץ | 16/04/2008 12:21

      ראשית, צו עיקול בתיק מזונות, לא פוקע בתום שנה כפי שקורה בתיקי הוצאה לפועל שאינם תיקי מזונות. אם ניתנה החלטה לפיה על הזוכה להמציא אישור מסירה, והיא לא המציאה, יתכן שהצו יבוטל אולם אם לא, תיאלץ להגיש בקשה לראש ההוצאה לפועל לביטול צו עיכוב היציאה מן הארץ. אם תגיש בקשה סביר שיתייתר הצורך בהמצאת אישור מסירה ותיחשב כמי שקיבל את המסירה. בכל מקרה, אם אתה משתמט מחובתך לשלם את המזונות סביר להניח כי ראש ההוצאה לפועל יתייחס בחומרה למעשיך ולמחדליך, ולא יבטל את צו עיכוב היציאה מן הארץ. עסק בחו"ל ו/או עבודה בחו"ל הן נסיבות שמצדיקות ביטול עיכוב יציאה מהארץ אך לא יתחשבו בחייבים שמשתמטים מחובתם לשלם מזונות.

    • עיכוב יציאה מן הארץ
      פלפל | 17/04/2008 22:39

      יהא זה נכון אם תמצא מהר שתי ערבים שיערבו לך לחובות וצא לחופשי, ניתן גם לקנות ערבים אלו מחיר נע בי 4500 ש"ח ל6000 ש"ח לכל אחד. בהצלחה