הוצאה לפועל

  • הוצאה לפועל
    נהורה | 31/03/2008 15:33

    לפני למעלה מ 10 שנים הייתי בסכסוך על בעלי דאז.אחד ההליכים חייב אותי להשתמש בעורך דין. סכום התשלום היה סביר. בשל קשיים כספיים לא יכולתי לשלם את הסכום והע"י בעצע הוצאה לפועל עלקופת גמל שברשותי. היום הסכום הדיע למעלה מ 30.000 ש"ח. אני רוצה לסלק את החוב, אף שמצב הכלכלי שלי קשה. אני רוצה לפדות את קופת הגמל שברשותי. הים בסכום קופת הגמל עומד על מחצית מסכום החוב. האם ישנה אפשרות להגיע להסדר עם בע"ד לשלם את הקרן בלבד ללא כל הכנסות וריבית הפיגורים שהצטברו במשך התקופה. האמת היא שאז הע"ד כמעט ולא עשה דבר מפני שהענינים בינינו הסתיימו ע" כונס נכסים שקבע בית המשפט. כיצד עלי לפעול על מנת להסיר את העיכול .

    • הוצאה לפועל
      עו"ד איתן שווץ | 31/03/2008 22:35

      נראה שעורך דין שנתן לך שירות, תבע אותך וקיבל נגדך פסק דין, או הגיש כנגדך בקשה לביצוע שיקים שנתת לו ולא כובדו. בכל מקרה, אם לא התגוננת, נקיטת הליכי הוצאה לפועל כנגדך נעשתה על פי דין, ואין דרך להוריד את העיקול אלא אם תגיעי להסדר עם אותו עורך דין.