הליכי הוצאה לפועל כנגד קרובי משפחה של החייב

  • התייחסות הוצלפ לילדי חייבים
    דלית | 20/03/2008 19:37

    שלום, אבי היה ערב לאחיה של אימי ובמהלך משפט שהתנהל מולו הפסיד. כעת עליו לשלם סכום משמעותי לתובע. השלב הבא יהיה חקירת יכולת מול הוצאה לפועל והשאלה שלי היא, כיצד מתייחסת ההוצאה לפועל לילדים אשר אינם גרים עם החייב. כיצד מתייחסת ההוצאה לפועל לנכסיהם ולחשבונות הבנק הפרטיים של הילדים ובני זוגם. תודה

    • הליכי הוצאה לפועל כנגד קרובי משפחה של החייב
      עו"ד איתן שווץ | 22/03/2008 21:42

      ניתן לנקוט בהליכי הוצאה לפועל רק כנגד החייב ולא כנגד קרובי משפחתו ו/או ילדיו.

    • חייבים - קריאה נוספת
      אתר הפורומים | 15/07/2008 09:36

      לקריאה נוספת, מקצועית, אודות חייבים ראי: חייבים