חברה שמענה בבית מגורים

  • עיקול נכסים מחברה הומה בבית פרטי
    אבי | 18/03/2008 09:06

    חברה שיש לה נכסים ישנים (כ 10 שנים - מכשירי קשר,ריהוט ומחשבים) אשר ממזמן הופחתו וכמו כן נמסרו ונתרמו ולכן לא נמצאים בבעלותה קיבלה פסק דין כנגדה, החברה רשומה בבית פרטי לצורך משלוח דברי דואר, לפיכך 2 שאלות 1. הריהוט לא נמצא בבעלות החברה מה גם שהופחת ממזמן - האם ניתן לדרוש עבור כסף ? 2. מה לגבי הריהוט בבית הפרטי שכמובן אינו שייך לחברה, האם יגיעו מעקלים וידרשו לעקלו? אם כן מה עושים ומה הסיכוי

    • חברה שמענה בבית מגורים
      עו"ד איתן שווץ | 19/03/2008 12:22

      חזקה שכל המיטלטלין שבמען החברה שייכים לחברה. אם מדובר בבית מגורים, יש להגיש מטעם הבעלים של המיטלטלין, תביעה לפסק דין הצהרתי לגבי הבעלות במיטלטלין, וזאת כנגד כל נושיה הפוטנציאליים של החברה.