חייב בתיק איחוד

  • על חייב בתיק איחוד
    רונן | 28/02/2008 11:51

    בוקר טוב , אני בעל חנות טמבור לאחרונה התחלתי לפתוח תיקים בהוצלפ נגד לקוחות עם צקים חוזרים שנואשתי מלרדוף אחריהם .אחד החייבים -שנתן לי צק עס 7200 שח -התגלה כמי שיש לו כבר הרבה תיקים שמאוחדים לתיק איחוד .והתיקים כבר היו פתוחים זמן רב לפני שהוא נתן לי את הצק .זאת אומרת שהוא ידע שהצק יחזור -בגלל שהוא מוגבל בבנק ,וממילא הוא יכול להסתתר מתחת למטרית תיק האיחוד והוא לא ישלם יותר כי הוא משלם לפי חקירת יכולת . מה היית מציע לי לעשות ,אם בכלל . תודה

    • חייב בתיק איחוד
      עו"ד איתן שווץ | 02/03/2008 16:53

      התנהגות חייב באיחוד, שלא בתום לב, הינה עילה לביטול תיק האיחוד. כמו כן, קבלת דבר במירמה, הינה עבירה פלילית וניתן להגיש תלונה למשטרת ישראל.