איחוד תיקים לחייב

  • איחוד תיקים
    אורן | 30/12/2007 01:19

    האם ניתן לברר בבנק ישראל או בהוצל"פ האם לחייב מסוים קיים איחוד תיקים? כלומר, האם מידע זה פתוח לציבור בדומה לאיתור חשבונות מוגבלים בבנק ישראל? במידה וכן היכן ניתן לקבל את המידע. תודה

    • איחוד תיקים לחייב
      עו"ד חנן חדד | 30/12/2007 15:07

      לא קיים מאגר פתוח לציבור. זוכה בעל תיק הוצל"פ שינקוט הליכים כנגד חייב יקבל הודעה מלשכת ההוצל"פ האם לחייב תיק איחוד.