הודעה לפי החוזה

  • ללא חוזה
    דקל | 27/08/2008 20:22

    שלום, קיבלתי את תשובתך לגבי האמור בחוק לעיניין " א) לא הוסכם על תקופת השכירות, או שהצדדים המשיכו לקיימה לאחר תום התקופה שהוסכם עליה בלי לקבוע תקופה חדשה, רשאי כל צד לסיים את השכירות על ידי מתן הודעה לצד השני. (ב) ניתנה הודעה כאמור בסעיף קטן (א), תסתיים השכירות — (1) כשנקבעו דמי השכירות בסכום מסויים לתקופות קצובות — בתום התקופה המתחילה בסמוך לאחר מתן ההודעה, או כעבור שלושה חדשים לאחר מתן ההודעה, הכל לפי המועד הקצר יותר; (2) בכל מקרה אחר — במועד שנקבע לכך בהודעה, ואם מועד זה היה בלתי סביר — תוך זמן סביר לאחר מתן ההודעה" מה תחשב הודעה בבית המשפט ?

    • הודעה לפי החוזה
      עו"ד דוד צורי | 29/08/2008 18:01

      לפי מה שרשום בחוזה. אם במפורש או במשתמע. כך למשל אם רשום שהודעות ישלחו לפי הכתובות הרשומות... אז הכוונה היא שההודעות יהיו בכתב. אם לא אז גם בע"פ תופס.