צר לי, אך לא הבנתי את השאלה.

  • חתימה אחת במקום 2 על סעיף
    חן | 27/08/2008 12:30

    שלום רב רציתי לדעת יש לי סעיף בחוזה שאם הדולר יורד ממה שרשום אז בעל הדירה מחזיר לי כסף והסכום הדולר רשום בשני מקומות באותו סעיף אך אחרי שרשמנו את זה הוא רצה לעשות שינוי ,חתמנו רק על אחד מהשינויים ובסוף החלטנו לא לשנות אך נשאר החתימה שלנו ושל בעל הדירה רק על אחד ופתאום הוא רוצה להחזיר לי לפי מה שחתום פעם אחת שזה יותר לטובתו . האם יש לי סיבה לא לוותר לו כי אני חתום רק על שינוי אחד ?

    • צר לי, אך לא הבנתי את השאלה.
      עו"ד דוד צורי | 27/08/2008 16:26

      אנא נסה לנסח את השאלה מחדש באופן שהנסיבות יהיו יותר ברורות גם לי שאיני נמצא בעניינים.

      • לכבוד דוד צורי
        חן | 27/08/2008 20:26

        בעל הדירה רצה לעשות מין טווח שאם הדולר יורד או עולה אז לא נוסיף אחד לשני והוא הכניס סעיף שאם הדולר יורד או עולה משער מסויים אז אף אחד לא משלם . בסעיף נכתב פעמיים הטווח התחתון ופעמיים העליון אחרי שחתמנו או רצה לשנות את התווך שלנו (התחתון אם הדולר יורד זאת אומרת שהוא צריך להחזיר לי) תיקנו אך אחרי אמרנו שזה לא נראה לנו אך שינינו רק במקום אחד של הגבול התחתון זאת אומרת שרק במקום אחד יש שינוי וחתימה ובשני אין אפילו שינוי . אחרי שהוא הבין שעדיף לו ללכת על האופציה שהוא מרוויח יותר אז הוא אמר לנו שאנו חתומים אך סיכמנו אחרת שאנחנו משאירים את זה שאלתי האם אנו חתומים רק במקום אחד ובשני אין שום שינוי ולא חתימה האם זה תופס לטובתו ?

        • שינויים בחוזה
          עו"ד דוד צורי | 29/08/2008 17:59

          כעקרון איפה שנעשה שינוי ויש חתימה זה מה שאמור לתפוס.