מימוש אופציה בחוזה

  • חוזה לאחר סיום שנת שכירות
    רינת | 18/08/2008 19:14

    השכרתי דירה לשנה ערכנו חוזה מקורי בתוקף עד 30.9.08 עם אופציה לשנה נוספת. האם אני צריכה להחתים את השוכר על חוזה חדש? או להשתמש בחוזה המקורי גם לשנה השניה? אודה לתשובתך *הערת מערכת: לקריאה נוספת אודות השכרת דירה

    • מימוש אופציה בחוזה
      עו"ד דוד צורי | 19/08/2008 10:06

      ניתן להשתמש בחוזה המקורי גם לשנת האופציה ואין צורך בהחתמה על חוזה חדש.

    • להעיר את תשומת לבך.
      אלמונית | 01/09/2008 12:50

      להעיר את תשומת לבך. אם את ממשיכה להשכיר את הדירה שלך תקראי אותו שוב מכיוון שסעיף האופציה מכשיל, הוא הכשיל אותי כי אני לא יכולה להעלות את שכר הדירה בגלל שהיא האופציה התנאים נשארים אותם תנאים והשכר אותו שכר לפני החתימה שימי לב.