חוזה שכירות תחת כונס נכסים

  • כונס נכסים
    אירה | 08/08/2008 14:03

    אנחנו גרים בדירה בשכירות כמעט שנתיים ולאחרונה גילינו שמינו כונס נכסים על הדירה יש לציין שיש לנו לפי החוזה עד מרץ לחיות בדירה מה שאומר שבערך בעוד חדשיים נצטרך לפנות האם אני יכולה לתבוע את המשך התקופה בדירה ? יש לציין שאני בהריון ועם ילדבן 5 בבית וזה שיבש לי את כל התוכניות אודה על תשובה

    • חוזה שכירות תחת כונס נכסים
      עו"ד דוד צורי | 08/08/2008 15:04

      אני בספק שיש לך זכות לתבוע זאת, אבל לבקש את בהחלט יכולה. את צריכה ליצור קשר עם הכונס ולברר איתו האם יש אפשרות להמשיך ולשכור את הדירה לעוד שנה או אולי לחלק מהשנה, במסגרת תפקידו הוא יכול לעשות כל דבר שבעל הנכס יכול היה לעשותו והוא צריך לעשות בנכס שימוש לצורך פרעון חובות של הבעלים. גם אם הוא רוצה למכור את הנכס, יתכן והוא יהיה מעוניין עד המכירה שהנכס ימשיך להניב את השכירות. גם פניה לצד האנושי (קשה להאמין שיכול להיות כזה לכונס נכסים, אבל לפעמים יש) יכולה לעזור.