ביטול הזמנה

  • הזמנה וביטול של טיול לחו"ל
    חיה | 29/07/2008 22:00

    אנחנו שני זוגות חברים, הזמנו במשרד נסיעות, נסיעה לחו"ל הכוללת טיסות, בית מלון ורכב שכור לשבוע.(תאריך ההזמנה:25.7.08. תאריך הנסיעה לחו"ל 4.9.08) לאחר 4 ימים חלה אחד החברים ואושפז בבית חולים לזמן בלתי ידוע. מיד הודענו לסוכנות הנסיעות על ביטול הטיול. האם עלינו לשלם קנס עבור ביטול העיסקה? תודה מראש חיה

    • ביטול הזמנה
      עו"ד דוד צורי | 29/07/2008 22:29

      זה תלוי בחוזה עליו חתמתם או בתקנון אליו הסכמתם בחתימה על ההזמנה. בד"כ החולה לא יצטרך לשלם ואולי גם זוגתו אבל לגבי הזוג הנוסף אם יש קנס שקבוע בחוזה או בתקנון הוא יחול עליהם.