הפרת חוזים

  • הפרת חוזה שכירות ע"י המשכיר
    נופר ג | 29/07/2008 00:55

    שלום, לפני כשבועיים חתמנו על חוזה שכירות (אנחנו השוכרים). לפי החוזה אנחנו אמורים לקבל מפתח לדירה בעוד פחות משבועיים. היום המשכיר התקשר אלינו והודיע לנו שהוא החליט שבגלל בעיות משפחתיות אישיות שלו הוא איננו יכול לפנות עבורנו את הדירה (הוא גר בה עכשיו) ושעלינו למצוא דירה אחרת. כמובן שאנחנו בשוק טוטאלי מזה. ניסיתי להסביר לו שהוא חתום על חוזה ושהוא זה שצריך למצוא לעצמו פיתרון וזאת לא הבעיה שלנו אך ללא הועיל. מה ביכולתנו לעשות? האם מדובר בהפרת חוזה יסודית? תודה, נופר

    • הפרת חוזים
      עו"ד דוד צורי | 29/07/2008 10:48

      אין ספק שמדובר בהפרת החוזה אולם האם מדובר בהפרה יסודית זו שאלה שצריך לעיין בחוזה כדי לענות עליה.