חוזה עם קבלן

  • דירה חדשה מקבלן בנין
    דורית | 25/07/2008 23:16

    קניתי דירה מחברה לבניה אשר לקח קבלן מבצע , תאריך מסירה לדירה הוא:31.03.08 מותר לקבלן לאחר שלושה חודשים אז תאריך מסירה החדשהוא:30.06.08 ,בתאריך 29.06.08 עשיתי בדק בית על סמך שזה הוצאו דו"ח ליקויים שכמובן נמסר 02.07.08 לקבלן המבצע . באותו יום יצאה מכתב מסודר ע"י עו"ד שלי שעשתה יחד איתי את החוזה רשמה מכתב בגין דו"ח ליקויים שימש כפרוטוקול שני ,וכמובן ציינה לנספח בחוזה מכר דירה שהקבלן התחייב למסור את הדירה לאחר קבלת טופס 4 וכשמעלית בבניין פועלת ותקינה. לאחר שליחת פקס לחברה קבלנית + חברה קבלן המבצע . (כמובן יש לי אישור פקס וגם והתקשרתי לוודא שאכן הפקס הגיע לאנשים שצריכים לטפל בנושא) , כמו כן קבלן המבצע מתחכם ולא אוהב את הבדק הבית שרשם ליקויים בבית , בקשתי להוציא דו"ח ליקויים בבית שסידרו , ודו"ח ליקויים שיסדרו במשך השנה הקרובה שיש האחריות לבית חדש, ודו"ח ליקויים שלא יסדרו בכלל . עד היום הדבר לא נעשה לא יצא שום מכתב , הבית שלי כבר עבר עוד מעט חודש איחור. מה אתה מציע לפעול בנידון??? איזה זכויות יש לי ?????????. אני מרגישה פשוט חסרת אנים, כי סה"כ חוזה שנחתם הוא של חברה הבניה מצורף בזה נספח לחוזה ע"י עו"ד שלי. (אין פה תנאי מקפח????)

    • חוזה עם קבלן
      עו"ד דוד צורי | 27/07/2008 11:14

      אמנם המדובר הוא על הפרת חוזה, אבל אני חושב שתוכלי לקבל תשובה טובה יותר בפורום נדלן ודיני מקרקעין.