המשך חוזים

  • חידוש חוזה
    אורנה | 07/07/2008 21:09

    השכרתי את דירתי לפני שנה. האים אני צריכה להחתים חוזה חדש + להחתים ערבים . האים תנאי החוזה הישן מתבטל ולא קימת אפשרות לתבוע על תנאים קודמים שנעשו בהסכמה כמו הפרש דולר והאים אני חיבת להוסיף סעיף שחוזה הקודם מבוטל מרגע שנחתם חוזה חדש . הדיירים לא הודיעו על מימוש אופציה אבל הסכמתי לשנות תנאים לכן איפשרתי אופציה. כדי להיות מוגנת מבחינת חוזה .האים החוזה המוכן טוב . והאים ניתן להוסיף סעיפים נוספים על מנת להיות מוגנת מתביעה ומה חשוב להוסיף המון תודה

    • המשך חוזים
      עו"ד דוד צורי | 08/07/2008 10:53

      בעקרון המשך שכירות לאחר סיום תקופת החוזה מלמד על הסכמה להמשך החוזה. זהו מצב לא רצוי, היות והוא עלול ליצור בעיות בהמשך. רצוי מאד לחתום על חוזה חדש, אפילו אם השינוי היחיד הוא תקופת השכירות, אבל כדאי לגשת לעו"ד ולקבל ניסוח של חוזה שמותאם במדוייק לנסיבות שלך ולרצונות שלך, חוזה כזה יוכל לשמש אותך זמן רב וגם אם ידרשו בו תיקונים עם השנים אז פניה לאותו עו"ד שניסח אותו, רק לצורך תיקונים בוודאי תהיה זולה יחסית.